Welkom Voor wie? Methodieken Training Werkwijze Over mij Tarieven Contact Route  

 

Achtergrond

Op de voorpagina van deze website staat een steenmannetje. Cairns, zoals deze stapelstenen in het Engels worden genoemd. Het oorspronkelijke doel van deze stapelstenen is om reizigers in de wildernis de weg te wijzen. In mijn loopbaan heb ik wegwijzers leren kennen, zowel in persoon als middels opleidingen.

De wegwijzers die ik ben tegengekomen, hebben mij veiligheid, rust en vertrouwen geboden. Er is ingespeeld op mijn kwaliteiten. Dit zijn elementen die ik graag, via mijn begeleiding, mee wil geven.

Na een periode van leerkracht en hoofd van de lagere school studeerde ik aan de Universiteit van Amsterdam, afstudeerrichting Orthopedagogiek. Vervolgens heb ik het postdoctorale traject gevolgd voor de registratie van Gezondheidszorgpsycholoog. Vanuit deze opleiding heb ik mij verder verdiept in andere facetten van het vak.

Ik ben werkzaam geweest in diverse functies: leerkracht, intern begeleider, remedial teacher, leerling- en systeembegeleider in Zuid-Kennemerland.

In de periode van 1996 tot 2002 heb ik gewerkt vanuit een eigen praktijk op Curaçao. Na terugkomst in Nederland heb ik vijf jaar gewerkt als onderwijsadviseur in de regio Den Haag.

Sinds augustus 2007 werk ik vanuit deze eigen praktijk. Gaandeweg deze jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd waardoor ik me meer en meer thuis ben gaan voelen in de hulp aan volwassenen.  

 

"I want to get excited about who you are,

what you have and what can still be for you.

I want to inspire you to see that you can go

far beyond where you are right now."

 

Virginia Satir